new-creation
Over New Creation
Boek ons nu
De compleet uitgewerkte diensten zijn ook voor ùw kerk te boeken.

new creation boeken
Word ook lid
Wil jij ook lid worden? Stuur ons een mail via:

info@new-creation.nl
De Dirigent
new-creation-groepsfotonew-creation-groepsfoto

Hans Buijs
Ik werd in 1973 geboren in Scheveningen en heb daar een groot deel van mijn  leven gewoond. Sinds 2005 woon ik met mijn gezin in Zoetermeer, maar de Scheveningse  roots zal ik wel nooit kwijt raken.

Op acht jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste orgellessen van mijn buurmeisje. Een paar jaar later kreeg ik les van Wim Loef. Op mijn zestiende stoomde hij mij klaar voor het conservatorium.  

Na de middelbare school ben ik Schoolmuziek gaan studeren aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Mijn hoofdinstrument was orgel en die lessen kreeg ik van Rienk Jiskoot. Een van de leukste vakken van deze docentenopleiding vond ik koordirectie. Jan Boogaarts en Jos Vermunt waren de docenten die mij de basis van het dirigentenvak hebben geleerd. Ik vond dat vak zo leuk dat ik al tijdens mijn studie aan de slag ben gegaan als dirigent van een kinderkoor. Voorbeelden voor mij waren de dirigenten Trea Kuijsten en Jimco Zijlstra. Van hen heb ik de praktijk van het vak geleerd.

Na mijn studie ben ik, naast het dirigeren, gaan lesgeven op diverse scholen. Ik kwam er al snel achter dat het werken met kinderen in de basisschool-leeftijd mij het beste lag en ben toen snel gestopt met lesgeven op middelbare scholen. Na 3 1/2 jaar op een school in Katwijk ben ik gaan werken op Basisschool 't Palet in Den Haag. Een prachtige school met 37 nationaliteiten. Hier heb ik 7 jaar muziekles gegeven.

Naast het lesgeven heb ik door de jaren heen diverse (kinder)koren gedirigeerd in Zuid Holland. Inmiddels ben ik ruim 20 jaar werkzaam als dirigent.                                        

Op dit moment ben ik dirigent van:

Interkerkelijk koor "New Creation" uit Oudewater.

Gospelkoor “Crosseroads “ uit Spijkenisse.
Gospelkoor “El Jakim” uit Zevenhuizen.

Verder geef ik muziekles op de Duinoordschool, een basisschool in Den Haag.

               

 

  

 

 

 

 


 
 
Contactgegevens
Secretariaat
Strengen 158
3421 JT OUDEWATER

Boekingen
Cobie Goudriaan
(0348) 563472
info@new-creation.nl