new-creation
Over New Creation
Boek ons nu
De compleet uitgewerkte diensten zijn ook voor ùw kerk te boeken.

new creation boeken
Word ook lid
Boek ons nu
Nieuws

Wilt u een Praisedienst of een Ga! (“gewoon anders”) viering organiseren?
Naast de (bege)leiding van de samenzang brengen wij met een aantal van onze “eigen”liederen het evangelie.
Zo kunt U met uw gemeente en met ons een mooie dienst beleven.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Prachtige KERST SING-IN met New Creation en kinderkoor Jedaja.


Met een Kerst Sing-In in de volle Ontmoetingskerk nam Gospelkoor New Creation – o.l.v. dirigent Hans Buis-  op zondag 16 december de bewoners van Oudewater en omgeving mee in de aanloop naar Kerst. In de adventtijd zijn er prachtige koornummers die de geboorte van Jezus aankondigen. 
Buiten werden de gasten sfeervol verwelkomd met kaarslicht en een brandende vuurkorf.
Het koor maakte een mooie zingende entree met het nummer “Son of God”.
Daarna volgden liederen als “Mary did you know”  “The night that Christ was born”.
De muziek werd afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen en gelezen stukje over het thema COME AND SEE WHAT GOD HAS DONE, waarvan de tekst door een koorlid geschreven was.  De soliste Bianca Vendelbosch bracht “Jesus, oh what a wonderful child” en het solisten-duo Laus Goudriaan en Petra van der Linde  zongen vol passie het lied “O Holy night”.
Het kinderkoor JEDAJA zong 6 kinderkerstliederen, waaronder “Wees niet bang Maria”, en “Jezus laat mij stralen” en bracht daarmee een mooie afwisseling in het programma.
Ter afsluiting zongen beide koren het kinderlied “Vrolijk kerstfeest iedereen”.
De bezoekers konden terugzien op een geslaagd evenement, waarvoor geen entreegeld betaald hoefde te worden, doordat veel sponsors een donatie hebben gedaan.
De collecte bij de uitgang was bestemd voor de Voedselbank Oudewater.
New Creation kijkt terug op een heel geslaagd evenement, wat zeker de potentie heeft om jaarlijks terug te keren.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geslaagde KERST SING-IN met New Creation….

Met een Kerst Sing-In in de Ontmoetingskerk hoopte New Creation op zondag 17 december de bewoners van Oudewater en omgeving te kunnen meenemen in de aanloop naar Kerst. In de adventtijd zijn er prachtige koornummers die de geboorte van Jezus aankondigen. 

Buiten werden de gasten verwelkomd met kaarslicht, een vuurkorf en trompetmuziek.

Het koor maakte een mooie zingende entree met het nummer Sing Noël. Daarna volgden liederen als “Do you hear what I hear”, “Mary’s Boychild”, afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen en 2 zelfgeschreven gedichten over Vrede op aarde.  Bijzonder was het ingetogen lied “Gabriel”, - geschreven door de dirigent Hans Buis - , waarin bijna letterlijk de tekst uit de Bijbel wordt gezongen waarin de engel Gabriel aan Maria de boodschap brengt dat zij Gods Zoon zal baren.

De soliste Bianca Vendelbosch bracht “Jesus, oh what a wonderful child” en het solisten duo Laus Goudriaan en Petra van der Linde  zongen vol passie het lied “O Holy night”.

Een 7 koppig koperensemble bracht met 4 prachtige muziekstukken een mooie afwisseling in het programma. Ter afsluiting zong het koor het prachtige “Son of God”.

De bezoekers konden terugzien op een geslaagd evenement, waarvoor geen entreegeld betaald hoefde te worden, doordat veel sponsors hun medewerking hadden verleend.

 

www.new-creation.nl                                    info@new-creation.nl

 
 
Contactgegevens
Secretariaat
Strengen 158
3421 JT OUDEWATER

Boekingen
Cobie Goudriaan
(0348) 563472
info@new-creation.nl