new-creation
Over New Creation
Boek ons nu
De compleet uitgewerkte diensten zijn ook voor ùw kerk te boeken.

new creation boeken
Word ook lid
Boek ons nu
Nieuws

Door de geslaagde KERST SING-IN in 2017 zijn we nu ook weer volop bezig om in 2018 een KERST SING-IN te realiseren. De KERST SING-IN wordt gehouden op 16 december in Oudewater in De Ontmoetingskerk.

We hopen er weer een fijne KERST SING-IN van te maken!!

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geslaagde KERST SING-IN met New Creation….

Met een Kerst Sing-In in de Ontmoetingskerk hoopte New Creation op zondag 17 december de bewoners van Oudewater en omgeving te kunnen meenemen in de aanloop naar Kerst. In de adventtijd zijn er prachtige koornummers die de geboorte van Jezus aankondigen. 

Buiten werden de gasten verwelkomd met kaarslicht, een vuurkorf en trompetmuziek.

Het koor maakte een mooie zingende entree met het nummer Sing Noël. Daarna volgden liederen als “Do you hear what I hear”, “Mary’s Boychild”, afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen en 2 zelfgeschreven gedichten over Vrede op aarde.  Bijzonder was het ingetogen lied “Gabriel”, - geschreven door de dirigent Hans Buis - , waarin bijna letterlijk de tekst uit de Bijbel wordt gezongen waarin de engel Gabriel aan Maria de boodschap brengt dat zij Gods Zoon zal baren.

De soliste Bianca Vendelbosch bracht “Jesus, oh what a wonderful child” en het solisten duo Laus Goudriaan en Petra van der Linde  zongen vol passie het lied “O Holy night”.

Een 7 koppig koperensemble bracht met 4 prachtige muziekstukken een mooie afwisseling in het programma. Ter afsluiting zong het koor het prachtige “Son of God”.

De bezoekers konden terugzien op een geslaagd evenement, waarvoor geen entreegeld betaald hoefde te worden, doordat veel sponsors hun medewerking hadden verleend.

 

www.new-creation.nl                                    info@new-creation.nl

 
 
Contactgegevens
Secretariaat
Strengen 158
3421 JT OUDEWATER

Boekingen
Cobie Goudriaan
(0348) 563472
info@new-creation.nl