new-creation
Over New Creation
Boek ons nu
De compleet uitgewerkte diensten zijn ook voor ùw kerk te boeken.

new creation boeken
Word ook lid
Boek ons nu
Nieuws

Wilt u een Praisedienst of een Ga! (“gewoon anders”) viering organiseren?
Naast de (bege)leiding van de samenzang brengen wij met een aantal van onze “eigen” liederen het evangelie.
Zo kunnen wij met elkaar de dienst in uw gemeente meer inspirerend maken.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Voor Pasen voor 2025 organiseren we in de Ontmoetingskerk in Oudewater Paas Sing in.

Wij zijn altijd op zoek naar zangers m/v.

Zing van januari 2025 tot april 2025 mee met het gospelkoor New Creation!
De ingestudeerde liederen zullen we in de Paas Sing In ten gehore brengen.
We oefenen op maandagavond van 19.30 -21.30 in het Cultuurhuis (ingang blibiotheek) in Oudewater. Loop gerust even binnen!

Meer informatie of je vast aanmelden: info@new-creation.nl

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Op 15 december 2019 werd in de Ontmoetingskerk te Oudewater de kerst-sing-in door New Creation uitgevoerd. Het thema van deze sing-in was ‘THIS IS CHRISTMAS’. De toenmalige dirigent van New Creation, dhr. Hans Buis, was begeleider van meerdere koren. In deze sing-in was er een mooie samenwerking door twee van zijn koren: Gospelkoor New Creation uit Oudewater en Gospelkoor El Jakim uit Zevenhuizen. Beide koren brachten een aantal eigen kerstliederen, maar ook diverse gezamenlijke liederen, zoals het lied This is Christmas. Er was een gedeelte samenzang met de bezoekers en er waren op het thema aansluitende gedichten. De koren werden op het podium met mooie verlichting sfeervol belicht.

Het is gelukt om een laagdrempelige kerst-sing-in te organiseren, waarvoor geen entreegelden gevraagd werden. Door giften van de trouwe sponsors kon er een gratis optreden zijn voor alle Oudewaternaren en vrienden, kennissen en belangstellenden, jong en oud. Bij de uitgang was een collectemoment waarvan de opbrengst bestemd was voor Stichting Linquenda, hulp aan Roemenië.

Op 21 december is dezelfde sing-in nogmaals uitgevoerd in de Ontmoetingskerk in Zevenhuizen, waarbij New Creation te gast was bij Gospelkoor El Jakim.  Dit optreden was ook het laatste optreden met dirigent Hans Buis. Hans gaat nieuwe uitdagingen aan, na negen jaar met heel veel plezier New Creation begeleid te hebben. Wij zijn als koor heel dankbaar voor alles wat Hans voor ons heeft gedaan, wat hij ons geleerd (en afgeleerd) heeft en voor de warme persoonlijkheid die hij voor ons allen was. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Prachtige KERST SING-IN met New Creation en kinderkoor Jedaja.


Met een Kerst Sing-In in de volle Ontmoetingskerk nam Gospelkoor New Creation – o.l.v. dirigent Hans Buis-  op zondag 16 december 2018 de bewoners van Oudewater en omgeving mee in de aanloop naar Kerst. In de adventtijd zijn er prachtige koornummers die de geboorte van Jezus aankondigen. 
Buiten werden de gasten sfeervol verwelkomd met kaarslicht en een brandende vuurkorf.
Het koor maakte een mooie zingende entree met het nummer “Son of God”.
Daarna volgden liederen als “Mary did you know”  “The night that Christ was born”.
De muziek werd afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen en gelezen stukje over het thema COME AND SEE WHAT GOD HAS DONE, waarvan de tekst door een koorlid geschreven was.  De soliste Bianca Vendelbosch bracht “Jesus, oh what a wonderful child” en het solisten-duo Laus Goudriaan en Petra van der Linde  zongen vol passie het lied “O Holy night”.
Het kinderkoor JEDAJA zong 6 kinderkerstliederen, waaronder “Wees niet bang Maria”, en “Jezus laat mij stralen” en bracht daarmee een mooie afwisseling in het programma.
Ter afsluiting zongen beide koren het kinderlied “Vrolijk kerstfeest iedereen”.
De bezoekers konden terugzien op een geslaagd evenement, waarvoor geen entreegeld betaald hoefde te worden, doordat veel sponsors een donatie hebben gedaan.
De collecte bij de uitgang was bestemd voor de Voedselbank Oudewater.
New Creation kijkt terug op een heel geslaagd evenement, wat zeker de potentie heeft om jaarlijks terug te keren.

 

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Geslaagde KERST SING-IN met New Creation….

Met een Kerst Sing-In in de Ontmoetingskerk hoopte New Creation op zondag 17 december 2017 de bewoners van Oudewater en omgeving te kunnen meenemen in de aanloop naar Kerst. In de adventtijd zijn er prachtige koornummers die de geboorte van Jezus aankondigen. 

Buiten werden de gasten verwelkomd met kaarslicht, een vuurkorf en trompetmuziek.

Het koor maakte een mooie zingende entree met het nummer Sing Noël. Daarna volgden liederen als “Do you hear what I hear”, “Mary’s Boychild”, afgewisseld met samenzang van bekende kerstliederen en 2 zelfgeschreven gedichten over Vrede op aarde.  Bijzonder was het ingetogen lied “Gabriel”, - geschreven door de dirigent Hans Buis - , waarin bijna letterlijk de tekst uit de Bijbel wordt gezongen waarin de engel Gabriel aan Maria de boodschap brengt dat zij Gods Zoon zal baren.

De soliste Bianca Vendelbosch bracht “Jesus, oh what a wonderful child” en het solisten duo Laus Goudriaan en Petra van der Linde  zongen vol passie het lied “O Holy night”.

Een 7 koppig koperensemble bracht met 4 prachtige muziekstukken een mooie afwisseling in het programma. Ter afsluiting zong het koor het prachtige “Son of God”.

De bezoekers konden terugzien op een geslaagd evenement, waarvoor geen entreegeld betaald hoefde te worden, doordat veel sponsors hun medewerking hadden verleend.

 

www.new-creation.nl                                    info@new-creation.nl

 
 
Contactgegevens
Secretariaat
Steinsedijk 65
2851 LC Haastrecht

Boekingen
Cobie Goudriaan
(0348) 563472
info@new-creation.nl